Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla.


Zabudnuté heslo.

Na Vašu e-mailovú adresu boli úspešne odoslané prihlasovacie údaje.

Posledný produkt

Pánska peňaženka MERCUCIO natural vzor 48 jeseter 2911911

Rybárska peňaženka pre rybárov vo vašej rodine.

Kód produktu: 2911911-48-01

Značka: Mercucio

Rozmery: 11,5 cm x 9,5 cm x 3 cm

Materiál: pravá koža (hovädzia)

Úprava: HUNTER

Farba: natural

 
24,00
bez DPH 20,00 €

posledný kus

Kúpiť
+

Všetky ceny sú uvedené s DPH.

Šikovná kožená peňaženka z pre mužov je obľúbenou univerzálnou voľbou pre mužov. Peňaženka je bez vonkajšieho zapínanie, no vnútorná časť na doklady sa zapínať dá. Pre niektorých zákazníkov to znamená väčší pocit bezpečia alebo možno prehľadnejšieho usporiadania. Vnútro ponúka dostatočný priestor na všetky potrebné aj nepotrebné karty, doklady a fotky. Peniaze si môžete bezpečne uložiť do dvoch priečinkov na bankovky alebo do veľkého mincovníku.

Členenie peňaženky:
- 7 priehradiek na karty
- 3 priehľadné priehradky na fotky alebo doklady
- 2 vnútorné univerzálne priehradky
- 1 veľký mincovník
- 1 zipsový priečinok
- 2 prepážky na bankovky

Rybárske vzory sú spolu s poľovníckymi jednoznačne najobľúbenejšími vo svojej kategórií. V ponuke sú peňaženky a obaly na doklady s laserovými alebo embosovanými dizajnami od výmyslu sveta. V ponuke sú rôzne druhy rýb, napríklad kapor, zubáč, sumec alebo pstruh, ako aj rôzne rybárske vzory, ako napríklad lesnica, rybár, rybačka, a mnoho ďalších. Všetky laserové vzory sú dorábané u nás v sklade laserovým vypaľovaním do kože peňaženky, zatiaľ čo embosované vzory sú vtláčane do kože pri výrobe peňaženky. Všetky laserové a embosované peňaženky sú vyrobené z hovädzej kože v úprave HUNTER.

Táto peňaženka je vyrobená z hovädzej kože v úprave hunter a je veľmi populárna u ľudí obľubujúcich rustikálny a prírodný štýl. Koža je spracovaná a farbená podobným spôsobom ako semiš, a teda zachováva si trochu drsný povrch. Jednou z typických vlastností pre peňaženky z kože hunter je to, že aktívnym používaním sa vďaka olejovému základu vytvorí patina, čo znamená, že peňaženka prirodzene stmavne. Samozrejmou súčasťou tohto typu kože je jej nedokonalý charakter, vďaka ktorému je každá jedna peňaženka odtieňovo unikátna, a teda je veľmi ťažké zachytiť jeden univerzálny odtieň alebo dokonca dokonalý povrch bez prirodzených „fľakov".

hnedá
 
skladom
2,40
bez DPH2,00 €