Zadajte e-mailovú adresu pre váš účet, na ktorú dostanete e-mail s pokynmi na zmenu hesla.


Zabudnuté heslo.

Na Vašu e-mailovú adresu boli úspešne odoslané prihlasovacie údaje.

Blog

Pravá koža a jej spracovanie – V.T., OIL PULL-UP, WASHED

Pravá koža a jej spracovanie – V.T., OIL PULL-UP, WASHED

Je tu dlho očakávané druhépokračovanie článku o spracovaní kože. V tejto časti upriamimepozornosť na tri úpravy, ktoré síce nie sú v sortimente až také časté, no napriektomu sa medzi zákazníkmi tešia obľube. Konkrétne budeme hovoriť a úprave VegetableTan (V.T.), Oill Pull-up a Washed Leather.

Ako správne nosiť kabelku?

Ako správne nosiť kabelku?

S umením nosiť kabelku súvisí oveľa viac ako len správny výber podľa vášho vkusu. Držanie kabelky môže podčiarknuť krásu vášho outfitu, alebo ju naopak úplne pochovať. V tomto článku sa zameriame na to, akým spôsobom nosiť rôzne druhy kabeliek s eleganciou a gráciou.

5 tipov ako vyzerať elegantne a originálne

5 tipov ako vyzerať elegantne a originálne

Keď premýšľame o elegancii a originalite vo vzhľade, je dôležité mať na pamäti príslovie, že diabol tkvie v detaile. Veľakrát sú to práve maličkosti, ktoré prinášajú do obliekania eleganciu a jedinečnosť. V tomto článku sa pozrieme na päť prvkov, ktoré môžu vylepšiť váš štýl a premeniť ho tak, že sa za vami každý s obdivom obzrie.

Ako sa starať o koženú kabelku?

Ako sa starať o koženú kabelku?

Starostlivosť o koženú kabelku je zásadná pre zachovanie jej vzhľadu a životnosti. Bez riadnej údržby môže koža strácať svoju pôvodnú krásu a pevnosť. Správna starostlivosť spočíva v pravidelnom čistení, impregnácii a hydratácii kože. Dnes sa zameriame na dôležité kroky, ktoré zaistia dlhú životnosť vašej koženej kabelky.

TOP 5 vlastností kožených peňaženiek

TOP 5 vlastností kožených peňaženiek

Kožené peňaženky sú viac ako obyčajné príslušenstvo. Okrem praktického účelu prináša aj dotyk luxusu do vášho každodenného života. A mnoho ďalšieho. Prečo sú také obľúbené a žiadané?

4 výhody kožených batohov pre vysokoškolákov

4 výhody kožených batohov pre vysokoškolákov

Pokiaľ máte za sebou maturitu a chystáte sa prvýkrát vkročiť na pôdu vysokej školy, iste chápete, že ide o výraznú zmenu vo vašom živote. Vaše univerzitné putovanie už nevyžaduje batoh narvaný učebnicami a zošitmi. Väčšinou si vystačíte s notebookom, poznámkovým blokom a kartou do knižnice. To všetko sa zmestí do elegantných kožených batohov. Aké sú ich výhody?

Ako spoznať kožu od koženky?

Ako spoznať kožu od koženky?

Pokiaľ hľadáte kvalitné kožené výrobky, je nutné rozumieť rozdielom medzi pravou kožou a koženkou. Nasledujúce informácie vám pomôžu rozoznať skutočnú kvalitu a správne si vybrať kožené kúsky pre váš šatník aj botník.

Pravá koža a jej spracovanie – CCA, HUNTER, NAPPA

Pravá koža a jej spracovanie – CCA, HUNTER, NAPPA

Vedeli ste, že za nápisom pravákoža sa môže skrývať viac významov? Nápis pravá koža na opasku, peňaženke čitaške síce oznamuje, že produkt je vyrobený z nefalšovanej kože, nonespomína detailnejšie informácie, a to napríklad, z akého zvieraťakoža pochádza a akým druhom úpravy prešla. V tomto článku by sme radipredstavili tri úpravy, ktoré na našom eshope nájdete najčastejšie, a tosú úpravy Cow Calf Antique (CCA), Hunter a Nappa.

Ako vybrať koženú kabelku?

Ako vybrať koženú kabelku?

Kožené kabelky sú ikonickým módnym doplnkom, ktorý dodá eleganciu a štýl každému outfitu. Pokiaľ uvažujete o kúpe koženej kabelky, alebo ak chcete túto luxusnú kabelku kúpiť ako darček, je dôležité vedieť, ako vybrať tú pravú. V tomto článku sa zameriame na výhody kožených kabeliek, druhy, kvalitu a dôležité faktory, na ktoré sa zamerať pri výbere.

5 tipov ako sa starať o kvalitné kožené doplnky

5 tipov ako sa starať o kvalitné kožené doplnky

Koža je dlhodobo populárnym materiálom na výrobu rôznych doplnkov, ako sú kabelky, opasky alebo peňaženky. Jej popularitu je možné pripísať okrem iného výnimočnej odolnosti, prirodzenej elegancii a trvanlivosti. Pokiaľ vlastníte nejaké kožené doplnky a chcete, aby vám dlho vydržali, je dôležité, aby ste sa o ne správne starali. Pripravili sme pre vás päť tipov, ktoré vám pomôžu udržať kožené doplnky v perfektnom stave.

Ako sa dá vyčistiť kožená peňaženka?

Ako sa dá vyčistiť kožená peňaženka?

Kožená peňaženka je nielen praktickým a štýlovým doplnkom, ale aj investíciou do nášho elegantného vzhľadu – chceme teda takú peňaženku používať dlhodobo. Aby však peňaženka vyzerala stále čisto, sviežo a aby si udržala svoju eleganciu, je dôležité pravidelne vykonávať údržbu a koženú peňaženku čistiť.
V tomto článku sa s vami podelíme o užitočné tipy, ako vyčistiť koženú peňaženku a predĺžiť jej životnosť.

Pánske peňaženky - trendy roku 2023

Pánske peňaženky - trendy roku 2023

Prinášame pokračovanie článku o našich eshopových trendoch roku 2023. Spomenuli sme, že dámska móda je veľmi premenlivá a podlieha viacerým faktorom, no pánska móda, najmä ak hovoríme o kožených doplnkoch, sa mení oveľa pomalšie a neraz si zachováva prvky dlhé roky. Či už je to spôsobené tým, že muži nemajú radi zmeny alebo tým, že dokážu nosiť svoje kožené doplnky donekonečna, v každom prípade sú muži veľmi vďačnými zákazníkmi.

Dámske peňaženky – trendy roku 2023

Dámske peňaženky – trendy roku 2023

Móda je živel nespútanýa neuveriteľné premenlivý. Nehovoriac o dámskej móde, ktorá sa menídoslova každý týždeň. Aj v módnom priemysle však existujú míľniky, ktorévýznamne a viditeľne ovplyvňujú jej vývoj. Jedným takým bola niekoľkodlhých mesiacov trvajúca pandémia, kedy sa najhorúcejším módnym kúskom stalitepláky. Našťastie s ústupom opatrení sme opäť oprášili aj zvyšné častiskrine a tým pádom si aj kožené doplnky vydobyli svoje miestov praktickom živote.

Ako správne vybrať opasok k obleku

Ako správne vybrať opasok k obleku

Výber toho správneho opasku pre váš oblek môže byťdôležitým detailom, ktorý ovplyvní celkový dojem vášho vzhľadu. V dnešnomčlánku sme sa preto zamerali na niekoľko základných tipov, podľa ktorých jedobré sa pri výbere opasku k obleku riadiť. Pokiaľ si teda neviete s výberomrady, nie je potrebné zúfať!

Ako správne vyčistiť koženú kabelku

Ako správne vyčistiť koženú kabelku

Kvalitná kabelka z pravej kože by vám mala robiť radosť dlhé roky. Ako ktorýkoľvek iný prírodný materiál, aj koža vyžaduje určitú starostlivosť, aby nestarla a vyzerala čo najlepšie. A pretože je kabelka spravidla každodenným pomocníkom, ktorý vás sprevádza pri mnohých príležitostiach, je pochopiteľné, že môže dôjsť k jej znečisteniu. Väčšinou si s ním ľahko poradíte. Ukážeme vám, ako na to.

Ako sa správne starať o kožený opasok

Ako sa správne starať o kožený opasok

Kúpa kvalitného opasku z masívnej kože je dobrou investíciou na niekoľko rokov dopredu. Taký opasok je takmer bezúdržbový, a aj keď si zaň trochu priplatíte, jeho kvalita tejto cene úplne zodpovedá. Napriek týmto kladným vlastnostiam je však potrebné vedieť, ako s opaskom správne zaobchádzať a starať sa oň, aby sa predchádzalo jeho ničeniu.

Moderný a zároveň vintage? Praktický a zároveň štýlový? Aj toto ponúkajú tašky na notebook

Moderný a zároveň vintage? Praktický a zároveň štýlový? Aj toto ponúkajú tašky na notebook

Moderná doba so sebou priniesla veľa zmien, a to nielen v osobnom živote každého jedného z nás, ale aj v pracovnom prostredí. Prenosné počítače, alebo takzvané laptopy, sú bežnou súčasťou našich domácností a pomaly si získali svoje miesto aj v kanceláriách a stali sa ich neoddeliteľnou súčasťou.

Sprievodca peňaženkami (časť druhá)

Sprievodca peňaženkami (časť druhá)

Pokračovanie našim sprievodcom ponúkne rýchle vysvetlenie toho, ako sme vyriešili vnútorné členenie pre krátke stredné peňaženky. Krátke a stredné peňaženky sú svojim členením o niečo jednoduchšie a menej prepracované vzhľadom na to, že všeobecne ženy uprednostňujú skôr elegantné dlhé peňaženky. Aj preto medzi týmito peňaženkami nájdete iba zopár stabilných dizajnov a niekoľko limitovaných edícií. 

Sprievodca peňaženkami (časť prvá)

Sprievodca peňaženkami (časť prvá)

Ako samostatná značka pôsobíme už viac ako 16 rokov, a počas týchto rokov sa nám podarilo vytvoriť ponuku, v ktorej sa nájde takmer každý. Napriek tomu, že sa orientujeme skôr na klasické a o niečo konzervatívnejšie modely, nebojíme sa niekedy priniesť na trh aj bláznivú novinku.

Koľko opaskov je dobré vlastniť?

Koľko opaskov je dobré vlastniť?

Opasky sú neoddeliteľnou súčasťou šatníka každého jedného človeka od najobyčajnejších ľudí až po najznámejšie osobnosti. Týmto článkom by sme chceli poradiť nerozhodným ľudom, ktorí riešia dilemu, a to, koľko opaskov by asi mali vlastniť.

Ako spoznať kvalitný kožený opasok?

Ako spoznať kvalitný kožený opasok?

Kožené opasky sú najviac podceňovaným módnym doplnkom moderného módnehopriemyslu. Aj keď sa na prvý pohľad zdá ako nenápadný kožený doplnok, skúste hozo skrine odstrániť a uvidíte, aký rozdiel to urobí.

4 znamenia, že váš partner potrebuje crossbody tašku

4 znamenia, že váš partner potrebuje crossbody tašku

Blížia sa Vianoce alebo nebodaj narodeniny vašej polovičky a vy ste ešte stále nenašli ten pravý darček? Nezúfajte, pretože možno práve tento článok vám pomôže taký vymyslieť. 

Viete, aká kabelka sa k vám najlepšie hodí?

Viete, aká kabelka sa k vám najlepšie hodí?

Máte dieru v šatníku, ktorú by ste radi zaplnili nejakou krásnou a zároveň super praktickou kabelkou, ale neviete sa rozhodnúť, čo by vám pasovalo? V tomto článku vám pomôžeme spoznať samú seba a podľa toho si zvoliť ten najvhodnejší typ kabelky. 

Základné pravidlá nosenia opaskov

Základné pravidlá nosenia opaskov

To, ako správne zmeraťa vybrať dĺžku opasku, sme už popísali v tomto blogu, no ak máte stále pochybnosti o výbere správneho opasku, možno práve tento článok vám pomôže sa rozhodnúť.

Ako spoznať pravú kožu?

Ako spoznať pravú kožu?

V dnešnom konzumnom svete sa môže zdať kúpa kvalitného produktu ako ozajstná výzva. Ba čo viac, kúpa produktu, ktorý sa správa a je presne taký, ako sa tvári na popise svojej visačky.

Keď už investovať do peňaženky, ako investovať do tej správnej?

Keď už investovať do peňaženky, ako investovať do tej správnej?

Dokopali ste sa konečne po mesiacoch odkladania do definitívneho rozhodnutia kúpiť si novú peňaženku? Ak ste súhlasne prikývli, už vásčaká len ten „ľahší“ krok – vybrať si tú správnu.

História peňaženky

História peňaženky

História kožených peňaženiek siaha ďalej do minulosti, ako si jeden myslí. Aby sme boli presnejší, siaha ďalej, ako do starovekého Ríma, či dokonca starovekého Grécka...

Hlavolam zvaný „správna veľkosť opasku“

Hlavolam zvaný „správna veľkosť opasku“

To, že som nazvala výber dĺžky opasku hlavolamom, vôbec nie je zveličenie, verte mi. Ak ste už niekedy skúšali gúgliť univerzálny návod, je viac ako pravdepodobné, že ste po prečítaní všetkých návodov zostali ešte viac zmätení ako predtým...

Módne zaujímavosti

Módne zaujímavosti

Módny priemysel je jeden z najviac meniacich sa priemyslov na svete. Móda závisí nielen od dostupných technológií, ale aj ročného obdobia, nálad módnych návrhárov a výstrelkov celebrít. Móda nemá logiku a je takmer nemožné predpovedať, aký ďalší trend príde o rok...

6 najzaujímavejších faktov o kožiarskom remesle

6 najzaujímavejších faktov o kožiarskom remesle

Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, ako sa peňaženka stáva peňaženkou? Stretli ste sa už niekedy so slovom garbiar alebo trieslovina? Aj na tieto otázky sa dozviete odpovede v tomto kratučkom článku, v ktorom sme zozbierali len tie najzaujímavejšie informácie o výrobe produktov...